Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Κιλκίς: Παραστάσεις κουκλοθεάτρου με ‘’Μαγειρική στις μύτες των ποδιών’’


Με τη ‘’Μαγειρική στις μύτες των ποδιών’’ θα αντικατασταθούν οι παραστάσεις του σχήματος Nanni Rossi Show. Ο καλλιτεχνικός θίασος της Veronica Gonzalez από την Ιταλία παρουσιάζει στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 19:00 μια κομψή παράσταση με γεύσεις από υψηλή μαγειρική τέχνη που σερβίρεται σε τηγάνια, κατσαρόλες και φρουτιέρες! Χωρίς Λόγια, Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά (Ποδοθέατρο).

Η παράσταση ‘’Μαγειρική στις μύτες των ποδιών’’ θα επαναληφθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στις 11:00 στην πλατεία Ειρήνης. Στη θέση του Nani Rossi Show την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο θα παιχτεί στις 11:00 ‘’Το σποράκι’’ από το θίασο Νίστα.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας όλες υπαίθριες πρωινές παραστάσεις του Φεστιβάλ στην πλατεία Ειρήνης το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο την Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα μεταφερθούν, τις ίδιες ώρες σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.