Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Σύνολα μουσικής δωματίου στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς


Υπογράφει ο Κλεάνθης Ζαρίμπας
Διευθυντής του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Αγαπητοί σπουδαστές και γονείς του ωδείου μας, από φέτος, σκοπεύουμε να θέσουμε τις προϋποθέσεις, για την υλοποίηση μιας νέας, καινοτόμας και ιδιαίτερα ουσιαστικής εκπαιδευτικής δράσης, που θα λάβει χώρα σε όλες τις σχολές και τα τμήματα του Πολυάνειου Ωδείου.

Αναφέρομαι στα σύνολα μουσικής δωματίου, που ενώ προβλέπονται από το ΦΕΚ της εφημερίδας της Κυβέρνησης για την ανωτέρα σχολή των οργάνων, εμείς τα εφαρμόζουμε από φέτος, ακόμη και στο επίπεδο της κατωτέρας.

Στόχος μας είναι, η καλλιτεχνική συνεργασία των σπουδαστών μεταξύ τους, η παράλληλη μελέτη με τους καθηγητές τους, με αποτέλεσμα να καρπωθούν από νωρίς τη μέγιστη χαρά της δημιουργίας, της κοινωνικής καταξίωσης μέσα από τις συναυλιακές δράσεις και φυσικά θα έχουν τη δυνατότητα να ερευνήσουν ένα πλούσιο ρεπερτόριο, μέσα από ποικίλα είδη μουσικής και διαφορετικές κουλτούρες.

Στο μάθημα, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν, όσοι σπουδαστές προτείνονται από τους ειδικούς καθηγητές τους, αφού αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το επίπεδο των δυνατοτήτων τους.

Το μάθημα θα διαρκεί 45' έως 60' εβδομαδιαίως και θα λειτουργήσει φέτος ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους συμμετέχοντες.

Εύχομαι κι ελπίζω, το συγκεκριμένο μάθημα να συμβάλλει σε μία περαιτέρω μουσική αναζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.