Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (4/10/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Φιλικό διπλό στο Μαυρονέρι
Την φιλική νίκη με 4-1 στην έδρα του Απόλλωνα Μαυρονερίου πήρε η ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 18’ ο Σπασόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Νικολαΐδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γκαμπριντασβίλι.

Στη συνέχεια ο Μπατσέλι είχε ένα πολύ καλό σουτ που αποκρούστηκε, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν σταδιακά στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, και έπειτα από ωραία απόκρουση του Κόνιαρη συνεργάστηκαν σωστά αι έφτασαν στη μείωση του σκορ.

Ο Μιχάλης Αναστασιάδης παρέταξε στο δεύτερο ημίχρονο την ομάδα ως επί τω πλείστων με ποδοσφαιριστές της Κ15, οι οποίοι ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές στον αγωνιστικό χώρο. Δημιούργησαν αρκετές φάσεις και εν τέλει στο 80’ ο Γκιόκα έκανε μια τρομερή ατομική ενέργεια και έβγαλε ασίστ πάρε βάλε στον Γκαμπρντασβίλι που έκανε το 33-1, ενώ λίγο αργότερα ο Σπασόπουλος χρίστηκε και αυτός σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κόνιαρης, Νικολαΐδης, Μπατσέλι, Σωτηριάδης, Στανημερόπουλος, Χατζηβασιλείου, Νάκος, Σπασόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κυμπαρίδης, Γκαμπριντασβίλι. Αγωνίστηκαν και οι Σακαλής, Τσουτσουλίγκας, Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Κότσι, Γκιόκα, Δεσποινίδης.

Αγωνιστική δράση για την Ακαδημία

Το Σάββατο η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκε σε δύο διαφορετικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη για την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών. Στο γήπεδο του Μακεδονικού αγωνίστηκαν η «Ίντερ» και η «Μάντσεστερ» με την Κ15 και την Κ13 του Μακεδονικού αντίστοιχα. Ωραία παιχνίδια κόντρα σε ποιοτικές ομάδες και χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Την ίδια μέρα στα γήπεδα Planet βρέθηκαν και οι «Μαρσέιγ» και «Μίλαν». Η πρώτη έδωσε δύο φιλικά απέναντι στην Κ9 του Άρη και του ΠΑΟΔ, έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και έθελξε με την απόδοσή της.

Από την μεριά της η «Μίλαν» αντιμετώπισε την πολύ δυνατή ακαδημία του ΙΕΚ Δέλτα με το ηλικιακό τμήμα Κ11. Ωραίος αγώνας με πολλές φάσεις και τέρματα και για τις δύο ομάδες.

Γιορτή στην Αξιούπολη

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε στο UEFA GRASSROOTS PROGRAMME στην Αξιούπολη με δύο ομάδες. Μια πραγματική γιορτή υπό την αιγίδα της ΕΠΟ και την οργάνωση από την ΕΠΣ Κιλκίς και τον Εθνικό Αξιούπολης.

Σε αυτό το τουρνουά συμμετείχαν την Κυριακή η Κ12 «Μάντσεστερ» που αντιμετώπισε την Α.Ε. Πολυκάστρου και η «Παρί» που τέθηκε αντιμέτωπη με το Πάικο Γουμένισσας. Σε αυτού του είδους της διοργανώσεις χτίζονται ισχυρές φιλίες για τα παιδιά, τα οποία αποκτούν πολλές εμπειρίες και παραστάσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.