Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

"Χρήστο και Κώστα Κωνσταντινίδη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς..."


Υπογράφει το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό τ
ης Μαιευτικής / Γυναικολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Μαιευτικής/Γυναικολογικής κλινικής του 
Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους κ. Χρήστο και Κώστα Κωνσταντινίδη για την δωρεά ενός σύγχρονου υπερηχογράφου στην κλινική μας. Ο υπερηχογράφος αυτός θα καλύψει σημαντικές ανάγκες της κλινικής μας στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ο Χρήστος και ο Κώστας Κωνσταντινίδης ήταν και είναι πάντοτε κοντά τόσο στην κλινική μας και στο νοσοκομείο μας. Η αγάπη τους για τον τόπο και το νοσοκομείο αποδείχθηκε έμπρακτα πολλές φορές ήδη από την εποχή που ο νομός μας και η κλινική μας δοκιμάσθηκε έντονα από το προσφυγικό.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.