Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ο αγιασμός 2021 του 2ου Πειραματικού ΓεΛ Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
2ου Πειραματικού ΓεΛ Κιλκίς
Ο αγιασμός 2021 του 2ου Πειραματικού ΓεΛ Κιλκίς
Ο αγιασμός του 2ου Πειραματικού ΓεΛ Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13-9-2021 και ώρα 10:00 π.μ.. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο από τις 9:00π.μ. έτσι ώστε να γίνει ο έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης ή του αποτελέσματος του self-test, το οποίο θα φέρουν μαζί τους.

Καλή σχολική χρονιά.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας

Η Διευθύντρια Αικατερίνη Ρώσσιου και ο σύλλογος εκπαιδευτικών του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου που πέτυχαν τους στόχους τους και εξασφάλισαν την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, στις Πανελλαδικές εξετάσεις σχολικού έτους 2020-2021 (σε ποσοστό 88%). Η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί την ηθική επιβράβευση των προσπαθειών τους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες των μαθητών/τριών μας, που στάθηκαν στο πλευρό τους και τους συμπαραστάθηκαν στη δύσκολη σχολική χρονιά λόγω πανδημίας.

Καλή πρόοδο στα παιδιά μας και καλή σταδιοδρομία.

Για τους/τις μαθητές/τριές μας που δεν τα κατάφεραν, να ξέρετε πως η ζωή επιφυλάσσει στον καθένα πολλές ευκαιρίες και ίσως είναι η στιγμή για αναδιάρθρωση δυνάμεων και επαναπροσδιορισμό των στόχων σας!

Η ζωή είναι μπροστά σας, ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε ψηλά!

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν αποφασίσετε! !!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.