Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόσκληση για εγγραφή στο Εσπερινό Γυμνάσιο και στο Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Εσπερινού Γυμνασίου και Εσπερινού Λυκείου Κιλκίς
Ενόψει των εγγραφών μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά καλούμε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου και δεν δύνανται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σε ημερήσια σχολεία, να εγγραφούν στα Εσπερινά σχολεία του Κιλκίς. Η περίοδος εγγραφών είναι 15 – 30 Ιουνίου. Όσοι λόγω αντικειμενικών δυσκολιών αδυνατούν να προσέλθουν τον Ιούνιο πρέπει έως 10 Σεπτεμβρίου να τακτοποιήσουν την εγγραφή τους.


Σας ενημερώνουμε ότι:

- Το δικαίωμα της εγγραφής στα Eσπερινά σχολεία το έχουν όλοι οι ενήλικοι (άνω των 18 ετών) καθώς και οι εργαζόμενοι ανήλικοι άνω των 14 ετών.

- Το απολυτήριο των σχολείων είναι απολύτως ισότιμο με το απολυτήριο των πρωινών σχολείων.

-Το ωράριο είναι από τις 18:00 έως τις 21:25.

-Τα έτη που απαιτούνται είναι 3 για το Γυμνάσιο και 3 για το Λύκειο.

- Οι μαθητές μας δικαιούνται δωρεάν μεταφορά στα σχολεία μας (με ταξί - τα έξοδα καλύπτονται από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς).

- Όσοι δεν έχουν απολυτήριο Δημοτικού μπορούν να εξεταστούν σε Δημοτικό σχολείο που ορίζει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας στο πρώτο δεκαήμερο ορισμένων μηνών και σε περίπτωση επιτυχίας μπορούν να εγγραφούν στο Εσπερινό Γυμνάσιο.

- 8.000 κάτοικοι της ΠΕ Κιλκίς, ηλικίας 20 – 59 ετών δεν έχουν απολυτήριο Γυμνασίου (Απογραφή ΕΛΣΤΑΤ 2011).

- 400 κάτοικοι της ΠΕ Κιλκίς, ηλικίας 20 – 59 ετών δεν έχουν απολυτήριο Δημοτικού (Απογραφή ΕΛΣΤΑΤ 2011).

-Τηλ. επικοινωνίας: Εσπ. Γυμνάσιο 23410 75314–ΓΕΛ 23410 76226





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.