Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Δήλωση Γ. Αναστασιάδη με αφορμή την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη για την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ


Την παρακάτω ανάρτηση έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πολιτευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης με αφορμή την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη για την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ:
''..Ήρθε η ώρα να περάσουμε από την παθητική αναμονή στην ενεργό λαϊκή παρουσία για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της χώρας μας. Για να πάψει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Για να συμμετέχει ενεργά ο λαός στον προγραμματισμό της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής πορείας της χώρας. 
Για να καταργηθούν τα προνόμια των λίγων στην ιατρική, νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη. Για να προστατευτούν η μητέρα, το παιδί, τα γερατειά. Για να ελευθερωθεί η σκέψη και να γίνει η παιδεία κτήμα όλων των Ελλήνων.

Τα λόγια αυτά του Ανδρέα Παπανδρέου είναι η πολιτική παρακαταθήκη του μεγάλου και ιστορικού αυτού ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης της χώρας μας ενώ ταυτόχρονα καθορίζουν το πλαίσιο και για όλους τους νέους αγώνες του λαού μας! Η 3η Σεπτέμβρη ήταν είναι και θα είναι το μεγαλειώδες οραματικό ξεκίνημα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.