Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη στο νομό Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
ΟΝΝΕΔ

Το Κιλκίς θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί με στόχο τη συνεχή επαφή με νέους από όλη τη χώρα.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης θα είναι οι εγκαταστάσεις της εταιρείας «Μανιτάρια Κεχαγιάς» ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος θα ξεναγηθεί στη βιομηχανία γάλακτος «Λύκας», η οποία διαθέτει αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων. 

Επόμενη στάση θα είναι το εργοστάσιο παραγωγής ζυμαρικών «Μακβελ», για την παραγωγή των οποίων χρησιμοποιείται ηλεκτρική και θερμική ενέργεια 100% προερχόμενη από ΑΠΕ ενώ η συσκευασία τους γίνεται με 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο νομό ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αναμένεται να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα απλούστευσης διαδικασιών Γεώργιο Γεωργαντά. 

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος και τα στελέχη της Οργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν με νέους αγρότες για να συζητήσουν για τις προκλήσεις του πρωτογενούς τομέα ενώ η επίσκεψη στο νομό θα ολοκληρωθεί με συναντήσεις του προέδρου με το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη καθώς και τον πρόεδρο ΝΟΔΕ Μηνά Παπαδόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.