Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Ε. Αγαθοπούλου: «Υγεία και Παιδεία στα χέρια της πιο επικίνδυνης Κυβέρνησης και των πιο ανεύθυνων υπουργών που έγινε ποτέ»


Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τους υγειονομικούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και για την μη έγκριση ολιγομελών τμημάτων των Λυκείων του Κιλκίς

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σήμερα, Τετάρτη, 1 Σεπτέμβρη 2021:
45 εργαζόμενες και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κιλκίς από σήμερα σε διαθεσιμότητα, διότι η Δημόσια Υγεία εν μέσω πανδημίας χρειάζεται τιμωρητικά μέτρα για να αντιμετωπίσει καλύτερα τον κορωνοϊό.

άλλοι 18 εργαζόμενοι και εργαζόμενες σε διαθεσιμότητα από το Νοσοκομείο Γουμένισσας, γιατί ούτε εκεί φαίνεται να είναι χρήσιμοι εν μέσω πανδημίας.
Τα ολιγομελή τμήματα της Β' & Γ' Λυκείου του Χέρσου και του Καμπάνη (εκτός από 1) δεν εγκρίθηκαν, με εμφανή τον κίνδυνο να μην ανοίξουν καν φέτος τα 2 αυτά Λύκεια των χωριών μας.

Πού θα μεταφερθούν αυτά τα παιδιά και με ποια αιτία; Στο νεοϊδρυθέν Πειραματικό Λύκειο με το "έτσι θέλω", για το οποίο το ενδιαφέρον μαθητών και γονιών ήταν ελάχιστο και τώρα παρακαλάει ο Διευθυντής Εκπαίδευσης τα παιδιά να κάνουν αιτήσεις για να μην φανεί η αποτυχία της απόφασής του και του Υπουργείου; Ή στο υπερπλήρες 1ο ΓΕΛ, στο οποίο φαίνεται πως θα στριμωχτούν μαθητές του 1ου και πρώην 2ου ΓΕΛ (νυν πειραματικού), που καταργήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες;

Υγεία και Παιδεία στα χέρια της πιο επικίνδυνης Κυβέρνησης και των πιο ανεύθυνων υπουργών που έγινε ποτέ.

Το τέλος της Δημόσιας Υγείας και η απαξίωση της Δημόσιας Εκπαίδευσης στο Νομό μας θα έχει τη σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις υπογραφές του Θάνου Πλεύρη και της Νίκης Κεραμέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.