Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Δήμος Κιλκίς: Θερινές κινηματογραφικές προβολές σε είκοσι χωριά


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η κινηματογραφική ατμομηχανή του Δήμου Κιλκίς ταξιδεύει στην Περιφέρεια για να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους κατοίκους των χωριών, σε μια υπαίθρια νυχτερινή συνάντηση με τον κόσμο της έβδομης τέχνης, κάτω απ’ το φως του φεγγαριού.

Πρώτος σταθμός του Περιφερειακού Θερινού Κινηματογράφου είναι η Ευκαρπία. Στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας θα προβληθούν αύριο δύο ταινίες: ‘’Οι Σκανταλιάρηδες’’ για παιδιά με ώρα έναρξης στις 21:00 και στις 22:30 η πολυβραβευμένη ελληνική δραματική παραγωγή ‘’Ευτυχία’’ που ακολουθεί τη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Επόμενη στάση του Περιφερειακού Θερινού Κινηματογράφου είναι ο Βαπτιστής όπου την Παρασκευή 9 Ιουλίου στην κεντρική του πλατεία με σταθερό προγραμματισμό ωρών προβολής στις 21:00 και στις 22:30 θα παιχτούν οι δύο προαναφερθείσες καινούριες κινηματογραφικές παραγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι θερινές κινηματογραφικές προβολές έχουν προγραμματιστεί συνολικά σε είκοσι Κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Κιλκίς και θα ολοκληρωθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Όλες οι κινηματογραφικές προβολές προσφέρονται δωρεάν για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.