Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for kids


(Δείτε Video της εκδήλωσης ΕΔΩ)
Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Ξεχωριστή μέρα η Παρασκευή 18 Ιουνίου, το πάρκο του ζωοπάζαρου στην πόλη μας γέμισε παιδικά, χαμόγελα και φωνές.

Η ανταπόκριση ήταν απλά εντυπωσιακή και μας γέμισε ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη, χαρά γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ακούς αυτή την γλυκιά "φασαρία" των παιδιών και ευθύνη γιατί μας δίνει να καταλάβουμε ότι τα παιδιά θέλουν ερεθίσματα, ερεθίσματα πολλά και διάφορα και εμείς έχουμε και την γνώση και την διάθεση κυριότερα να ανταποκριθούμε σε αυτό το ρόλο.

Το πρώτο "Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού" του ΚΔΑΠ Kinesis for kids λοιπόν ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι μικροί μας φίλοι μέσα από διάφορες διαδικασίες, όπως ολοκλήρωσης τάγκραμ και παζλ, παιχνιδιών με την ώρα, τις λέξεις, τα μαθηματικά και ταχύτητας καθώς κι επίλυσης αινιγμάτων έφτασαν στο τέλος. 

Τα παιδιά μας το ευχαριστήθηκαν στο έπακρο, διασκέδασαν και γέλασαν και δουλεύοντας ομαδικά κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές. Η διασκέδασή μας όμως δε σταμάτησε εκεί. Συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό από το τμήμα "Zumba" και "Μαζορέτες", όπου οι έμπειρες χορεύτριές μας, μας παρουσίασαν τις χορευτικές τους ικανότητες. 

Μικροί και μεγάλοι περάσαμε υπέροχα και ανυπομονούμε για την επόμενη φορά.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.