Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Οι Ελεύθεροι Νέοι Ελλάδος στο Κιλκίς


Δελτίο Τύπου Ελεύθερων Νέων Ελλάδος-Young Liberals Greece
Το σταδιακό άνοιγμα της χώρας μετά το lockdown θα βρει τους Ελεύθερους Νέους “on the road”, σε μια φιλελεύθερη περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα, που διοργανώνουν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία από τις 24 έως τις 30 Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιήσουμε συναντήσεις με τοπικούς φορείς (δήμο, επιχειρήσεις, ΜΚΟ, πολιτιστικούς συλλόγους) και το απόγευμα θα διοργανώνουμε μια ανοιχτή συζήτηση (σε πλατείες) για θέματα της επικαιρότητας. Έτσι, θα μπορούν να συμμετέχουν και πολίτες που βγαίνουν για έναν περίπατο και περνούν από το σημείο.

Η αποστολή μας θα βρεθεί στο Κιλκίς την Τετάρτη 26 Μαΐου, όπου θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις και θα συζητήσει στην Εκπομπή “πολιτικοΛΟΓΟΣ” του OK web Radio Kilkis με τον κύριο Θωμά Χ. Μαρκόπουλο. 

Το ίδιο απόγευμα στις 19.00 θα πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης. Θέμα της συζήτησης θα αποτελέσει «Η Τοπική Ανάπτυξη και η Νέα Γενιά: Το Κιλκίς ως οικονομικός κόμβος» με τους εξαίρετους ομιλητές κύριο Θεμιστοκλή Κοσμίδη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού, την κυρία Άννα Μαρία Τριανταφυλλίδου, Brand Manager στην εταιρεία Μπαρμπαστάθης και τον κύριο Νικόλαο Ζερζελίδη, Γραμματέα των Ελεύθερων Νέων και Διεθνολόγο. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κύριος Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος, ΠΜΣ Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας-Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος.

Σκοπός μας είναι να ακούσουμε τις απόψεις της νέας γενιάς και των τοπικών κοινωνιών και προσκαλούμε όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί για να ανταλλάξουμε απόψεις, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες που επιβάλλει η κατάσταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.