Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

(Video) Λευκή ισοπαλία μεταξύ Αναγέννησης Πλαγιάς και Μακεδονικού Θεσσαλονίκης

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και κοιτάζει πια τον επόμενο σταθμό της πορείας της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας την ερχόμενη Κυριακή στην εκτός έδρας επίσκεψη στα γειτονικά Γιαννιτσά όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Γιαννιτσών.

Η ομάδα της Πλαγιάς απέδειξε άλλη μια φορά ότι στο γήπεδο δεν μετρούν τα ποσά και τα υψηλά κασέ αλλά η αγωνιστικότητα, η αγωνιστική ψυχή και η πίστη σε κάθε αγώνα για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Έτσι σήμερα Κυριακή 18 Απριλίου 2021 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς η Αναγέννηση αντιμετώπισε μια πολύ δυνατή ομάδα τον ιστορικό Μακεδονικό χωρίς να φοβηθεί και παίζοντας στα ίσα απέναντι σε ένα πλούσιο έμψυχο δυναμικό όπως είναι το Θεσσαλονικιώτικο συγκρότημα.

Με σοβαρότητα και με μεγάλη προσοχή διαφύλαξαν τα μετόπισθεν τους οι Κιλκισιώτες και καταθέτοντας πείσμα και δύναμη δεν έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

Αποτέλεσμα αυτής της εικόνας η δίκαιη μοιρασιά και η λευκή ισοπαλία αφήνοντας και τους δύο αντιπάλους να κρατούν από τον αγώνα τον ένα πόντο ο καθένας και την μη ήττα για κάθε μία από τις δύο ομάδες.

Η Αναγέννηση Πλαγιάς απέδειξε και στην αγωνιστική αυτή ότι διαθέτει ένα σκληρό σύνολο που πατάει σταθερά στο χορτάρι. Και αποτελεί μια ομάδα που καταβάλει από το πρώτο λεπτό έως και τη λήξη των αγώνων όλες τις δυνάμεις της και δύσκολα καταθέτει και θα καταθέσει τα όπλα όποιον αντίπαλο κι αν έχει απέναντι της. Χωρίς να φοβάται και χωρίς να την θαμπώνει το όνομα και το πόσο πλούσιο είναι το αντίπαλο ρόστερ.

Φλύαρος ο Μακεδονικός ο οποίος όμως δεν έχει ανάγκη λόγω του ποιοτικού δυναμικού του την προστασία της διαιτησίας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ (Χατζηιωαννίδης): Τριανταφυλλίδης Ιππ., Ορφανίδης Ι., Παπαδόπουλος Κ., Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης Ν., Παπαδόπουλος Σ., Μπελίτσας Ν., Παπαδόπουλος Τ., Γρηγοριάδης Μ., Παντελιάδης, Παρπουτσής. Έπαιξαν και οι Στεφανίδης, Παπαδόπουλος Θ., Αμαλίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Προσκυνητόπουλος (46’ λ.τρ. Μαυρομάτης) , Καραμπάς, Καστριτσέας (71’ Ρακαβίνας), Τζελίδης, Πολυζωίδης, Ζαννάκης (54’ Ιγνατίδης), Δοϊρανλής, Τσουκάνης, Καράμπελας, Κορέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.