Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Δράσεις και προτάσεις Περιπατητών Κιλκίς, για το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Μετά την τηλεδιάσκεψη-συζήτηση επί του εγκεκριμένου Στρατηγικού Σχεδίου της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Κιλκίς της 7ης Απριλίου 2021 για την σύνταξη του σχεδίου του Επιχειρησιακού Προγράμματος και τις προτάσεις του εκπροσώπου και προέδρου μας Χρήστου Ανδρεανίδη αρχίζουμε σειρά δελτίων τύπου για κάθε πρόταση που θα διαβιβαστεί αρμοδίως να συμπεριληφθούν στο εν λόγω σχέδιο.

Όλες οι προτάσεις μας αποτελούν διαχρονικές δράσεις του Περιβαλλοντικού μας Συλλόγου Περιπατητών σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες και τους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους τόσο του Δήμου Κιλκίς όσο και της Παιονίας όλης της Περιφερειακής μας Ενότητας που την ενημερώναμε και εγγράφως.

Λόγω της πληθώρας των δράσεων ήταν αδύνατο να χωρέσουν σε μία επιγραμματική τοποθέτηση ούτε χωράνε σε ένα δελτίου τύπου ή άρθρο. Με σειρά δελτίων-άρθρων στον τοπικό μας ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο ελπίζουμε σε αναλυτικότερη αποτύπωση επιχειρημάτων και δράσεων για τεκμηριωμένες γραπτές προτάσεις που θα κοινοποιηθούν για την σύνταξη του επιχειρησιακού σχεδίου.

Τονίσαμε και επαλαμβάνουμε ότι πρέπει να συμπεριληφθούν οι προτάσεις μας στο επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου ανεξαρτήτως αν ο φορέας υλοποίησης δεν ανήκει στην εκλεγμένη τοπική, δημοτική ή περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.