Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Δήλωση δημάρχου Παιονίας για την πρόοδο των εργασιών στην περιοχή της μάχης του Ραβινέ


Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Την Τετάρτη 14 Απριλίου επισκεφτήκαμε την περιοχή της μάχης του Ραβινέ όπου βρίσκεται το στρατιωτικό μνημείο των πεσόντων σε αυτήν.


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε την πρόοδο των εργασιών διάνοιξης του χωμάτινου δρόμου που συνδέει το Χαμηλό με το μνημείο, ένας δρόμος που τα τελευταία χρόνια είναι απροσπέλαστος από επιβατικά αυτοκίνητα και η κακή κατάσταση του είχε σαν συνέπεια οι εκδηλώσεις μνήμης να μην γίνονται στον χώρο του μνημείου αλλά στο ηρώο του χωριού.

Οι εν λόγω εργασίες γίνονται από προσωπικό και μηχανήματα της 33 Μ/Κ Ταξιαρχίας που εδρεύει στο Πολύκαστρο ενώ παράλληλα δρομολογείται σε συνεργασία με τον δήμο και η συντήρηση του μνημείου.

Θέλω εκ μέρους της διοίκησης του δήμου Παιονίας να ευχαριστήσω δημόσια τον αρχηγό ΓΕΣ , αντιστράτηγο Χ. Λαλούση, για το άμεσο και έμπρακτο ενδιαφέρον που έδειξε όταν περιήλθε σε γνώση του η πρότερη κατάσταση της περιοχής του μνημείου και η αδυναμία τέλεσης των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.