Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Πρόγραμμα προμήθειας στεγάστρων στο Δήμο Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Με απόφαση της διεύθυνσης οικονομικής & αναπτυξιακής πολιτικής, τμήμα αναπτυξιακών προγραμμάτων & διαχείρισης Π.Δ.Ε. του υπουργείου εσωτερικών της 10 Μαρτίου 2021 Α.Π. : 18385 εντάχθηκε ο δήμος Παιονίας στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης V «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

Η απόφαση ένταξης προέκυψε μετά το υπ’ αριθμ. πρωτ. 3668/27-02-2020 αίτημα ένταξης του Δήμου Παιονίας.

ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποφασίζουμε την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V, της παρακάτω Πράξης: «Προμήθεια στεγάστρων στάσεων λεωφορείων Δήμου Παιονίας» συνολικού προϋπολογισμού 48.988,68€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Παιονίας (Ν. Κιλκίς).

Η χρηματοδότηση της ανωτέρω πράξης επιμερίζεται ως ακολούθως:

ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΠΔΕ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΑΕ 055 2017ΣΕ05500010 48.988,68 €

ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΔΗΜΟΥ 0,00 €

ΣΥΝΟΛΟ 48.988,68 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.