Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Λ. Μεταλλίδης: Ο υγιής ανταγωνισμός ωφελεί


Υπογράφει ο Λαζ. Μεταλλίδης
Πρόεδρος Κιλκισιακού
Σε σχέση με την χθεσινή μας δημοσίευση (δείτε ΕΔΩ) που αφορούσε τα όσα ειπώθηκαν με τους ανθρώπους που μας επιστέφθηκαν από το τμήμα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας για να μιλήσουμε για τις ανάγκες του ιστορικού Κιλκισιακού θέλω να καν μια διευκρίνιση.

Η αναφορά στο ποιοι επιδοτήθηκαν από τα leader ή την Περιφέρεια για να κάνουν εγκαταστάσεις ήταν ενδεικτική. Ο αριθμός των ωφελούμενων επιχειρήσεων ήταν είναι πολύ μεγαλύτερος π.χ. Πικρολίμνη π.χ. ξενοδοχείο Κρούσια κ.λπ.

Μετά από παρέμβαση του κ. Μ. Αναστασιάδη οφείλω να κάνω διόρθωση και κατά δήλωσή του ότι ο Αλέξανδρος Κιλκίς πήρε επιχορήγηση από τα leader μόνο για την ανοικτή του πισίνα και για την κλειστή πισίνα εφόσον την κατασκευάσει και όχι για το πλαστικό γήπεδο.

Ποσά επιδότησης δεν με αφορούν, εύκολα εντοπίζονται για όποιον ενδιαφέρεται.

Επίσης θέλω να δηλώσω ότι καλά κάνουν και έτσι πρέπει να κάνουν σωματεία ή φορείς ή ιδιώτες και να διεκδικούν ενισχύσεις για να κάνουν έργα που βελτιώνουν την τοπική κοινωνία.

Γι αυτό επειδή υπήρχε έλλειψη ενδιαφέροντος από όλες τις προηγούμενες διοικήσεις του Κιλκισιακού δεν είχε η ομάδα την τύχη να χρησιμοποιήσει κονδύλια για να κάνει το δικό της αθλητικό κέντρο εντός του αστικού ιστού.

Τώρα η παρούσα διοίκηση έκανε τα πάντα. Έτσι ώστε να μην υπάρχει δικαιολογία για την μη ένταξη και πραγματοποίηση του έργου που θα ωφελήσει όλη την τοπική κοινωνία του Κιλκίς. Γι αυτό λοιπόν όλοι πρέπει να ειναι χαρούμενοι και νσ βοηθήσουν να γίνει το έργο.

Το έργο αφορά όλους Κιλκισιώτες και μη.

Όσο πιο πολλές εγκαταστάσεις γίνονται σε μια πόλη η άθληση κερδίζει.

Ο υγιής ανταγωνισμός πάντα είναι για το καλό όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.