Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Λ. Μεταλλίδης: Τώρα ειναι η ώρα τα λόγια και οι υποσχέσεις να γίνουν πράξη


Υπογράφει ο Λαζ. Μεταλλίδης
Πρόεδρος Κιλκισιακού
Στα Γραφεία του Κιλκισιακού πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Πρόεδρου του Συλλόγου κ. Μεταλλίδη Λάζαρου, του Γενικού Γραμματέα κ. Παπαδόπουλου Ελευθέριου, με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π.  νομού Κιλκίς Ν.Δ. κ. Μ. Παπαδόπουλο και την Τομεάρχη Αθλητισμού ΔΕΕΠ Κιλκίς κ. Τριανταφυλλίδου Γεωργία. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Κιλκισιακό, το έργο που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα από την νέα Διοίκηση, οι στόχοι για το άμεσο μέλλον του Ομίλου και γενικότερα όλα τα θέματα του Κιλκισιακού.Έχω να επισημάνω ότι αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια το μεγάλο θέμα κατασκευής πλαστικού γηπέδου διαστάσεων 205χ70 σε χώρο όπου έχουν εκπονηθεί μελέτες από την μηχανικό κ Άννα Νικολαΐδου. (
Γήπεδο νέας τεχνολογίας οικολογικό όχι καουτσούκ που πλέον αποσύρονται - ξηλώνονται σε όλη την Ευρώπη για λόγους υγείας.)

Για το θέμα αυτό έχει συνταχθεί φάκελος από την κ. Μαριία Καλογερίδου του βιομηχανικού επιμελητηρίου για ένταξη του έργου στο πρόγραμμα Leader.

Όπως έγινε το στάδιο Κρηστώνης

Το γήπεδο το νέο πλαστικό, η ανοικτή πισίνα του Αλέξανδρου Κιλκίς (εγκρίθηκε η ένα κλειστή πισίνα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Όπως έγινε με χρήματα της Περιφέρειας  το πλαστικό γήπεδο της Νίκης Βόλου, το πρώτο πλαστικό γήπεδο του Μακεδονικού και τόσα άλλα γήπεδα σε όλη την χώρα.

Το θέμα το θέσαμε στο Δήμαρχο και 
τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Οι 2 φορείς αυτοί είναι η πλειοψηφία της ΑΝΚΙ Κιλκίς που χειρίζεται τα κονδύλια του προγράμματος leader.

Το θέσαμε επίσης  στους βουλευτές, κ.κ.  Γ. Γεωργαντά, Γ. Φραγγίδη και Ε. Αγαθοπούλου.

Το θέσαμε σήμερα στους ανθρώπους της Ένας Δημοκρατίας τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον τους.

Σήμερα μιλήσαμε και για άλλες πηγές χρηματοδότησης όπως το πρόγραμμα Φιλόδημος με το οποίο εγκρίθηκε το γήπεδο τένις Αξιούπολης, όπως και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου Πολυκάστρου.

Το δικαιούται και το αξίζει το γήπεδο στον αστικό ιστό του Κιλκίς, ο Κιλκισιακός, όπως και όλοι οι πολίτες και τα παιδιά του Κιλκίς, διότι προφανώς θα υπάρχουν ώρες κοινού εκτός των ωρών του Κιλκισιακού. Το γήπεδο επίσης θα έχει  προδιαγραφές για ΑΜΕΑ ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.

Η διοίκηση του Κιλκισιακού δεσμεύεται ότι θα κάνει τα πάντα για να υλοποιηθεί το μεγάλο όνειρο
.

Απλά θέλουμε να δούμε εάν όλοι οι παράγοντες μετουσιώσουν τα λόγια σε πράξεις.

Εάν μείνουν στα λόγια το γήπεδο θα γίνει στο όνομα άλλου φορέα με μέρος χρημάτων από ιδιώτες και ο Κιλκισιακός θα έχει απλά τη χρήση του.

Προγράμματα υπάρχουν.

Ενδιαφέρον θέλει.

Ανθρώπους που νοιάζονται θέλει.

Εμείς ως Νέα Διοίκηση κάναμε όσα έπρεπε να κάνουμε για να μην υπάρχουν δικαιολογίες ότι δεν νοιαστήκαμε.

Τώρα ειναι η ώρα τα λόγια και οι υποσχέσεις να γίνουν πράξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.