Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

Ώρα για νέα αρχή στη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς


Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Εν δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Με την εκδήλωση της πανδημίας, αποδείξαμε ως πολίτες ότι είμαστε πειθαρχημένοι, «κλειστήκαμε» στα σπίτια μας, πήραμε ατομικά μέτρα προστασίας, περιορίσαμε τις μετακινήσεις μας, αλλάξαμε τον τρόπο ζωής μας για να μείνουμε υγιείς.

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι για να κερδίσεις μία μάχη πρέπει να επιλέξεις τι θα θυσιάσεις.

Κάποιοι φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν από θυσίες. Δεν αντιλαμβάνονται το «θυσιάζω για το κοινωνικό σύνολο». Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει κοινωνικό όφελος. Και συνεχίζουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους χωρίς σκοπό και αιτία, χωρίς όρια και ενοχές. Χωρίς να ενδιαφέρονται για το κοινωνικό καλό, χωρίς να έχουν στο νου τους έννοιες όπως «κοινωνικό σύνολο» και «κοινωνικό όφελος».

Από την αρχή της πανδημίας ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε σαφή εντολή. «Απαγορεύεται κάθε άσκοπη μετακίνηση πολιτών» και ήδη εδώ και 10 μήνες, η ΝΔ έχει αναστείλει τη λειτουργία των γραφείων της σε όλη τη χώρα και πλέον όλα γίνονται με το σύστημα της τηλεργασίας.

Αξιότιμε πρόεδρε ΔΕΕΠ Κιλκίς, κ. Μηνά Παπαδόπουλε, γνωρίζετε, τι σημαίνει τεχνολογία και ψηφιακά μέσα; Συμμετέχετε σε τηλεδιασκέψεις; Τότε τι ακριβώς εξυπηρετούν όλες αυτές οι άσκοπες μετακινήσεις από περιοχή σε περιοχή; Η εντολή του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ είναι σαφής. Την παραβλέπετε και κινείστε αυτόνομα;

Πρόεδρε, Μηνά Παπαδόπουλε, φτάνει πιά.

Όταν μιλάμε για δημόσια υγεία και προστασία του κοινωνικού συνόλου οφείλουμε να έχουμε ευσυνειδησία. Είμαι σίγουρος ότι αγνοείτε πλήρως την ετυμολογία της λέξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου