Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Αναμενόμενη και εξαιρετικά σημαντική για το ν. Κιλκίς η παραμονή του Γιώργου Γεωργαντά στην κυβέρνηση

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρέτισε η τοπική κοινωνία του Κιλκίς τη σημερινή ανακοίνωση της παραμονής του βουλευτή Γιώργου Γεωργαντά στο κυβερνητικό σχήμα, στη θέση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Στο χαρτοφυλάκιο μάλιστα του Κιλκισιώτη Υφυπουργού, ως δείγμα προφανώς της εμπιστοσύνης που χαίρει από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, πέρα από την αρμοδιότητα σε θέματα απλούστευσης διαδικασιών προστίθεται και η ευθύνη της Ανώνυμης Εταιρείας «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης» (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.).

 Στα αντικείμενα της Η.ΔΙ.Κ.Α. εντάσσονται:

 -Η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση. 

-Το ΕΘνικό Μητρώο ΑΜΚΑ. 

-Η εκκαθάριση Συνταγών Φαρμάκων. 

-Το ενιαίο Σύστημα Ελέγχου & Πληρωμών Συντάξεων ΕΣΕΠΣ - ΗΛΙΟΣ: Πληροφοριακά Συστήματα ΦΚΑ, Βάση Δεδομένων Ασφάλισης ΙΚΑ, Συστήματα Πληρωμών Συντάξεων, Έσοδα-Ασφάλιση ΟΑΕΕ, Πληροφοριακό Συνταξιοδοτικών Παροχών ΟΑΕΕ, Πληροφοριακό Σύστημα για τον ΟΓΑ, Πληροφοριακό Σύστημα Μικρών Ταμείων, Υποστήριξη Λογιστηρίων ΦΚΑ, Πληροφοριακά Συστήματα Νοσοκομείων, Διαχειριστικό Πληροφοριακό Σύστημα Νοσοκομείων, Μισθοδοσία Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων. 

-Το Εργόσημο. 

- Συγχρηματοδοτούμενα (ΕΣΠΑ): Ενιαίο Πληροφοριακό Σύστημα για την Υποστήριξη των Επιχειρησιακών Λειτουργιών του ΕΣΥ, Ανάπτυξη Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, Ψηφιοποίηση Ασφαλιστικής Νομοθεσίας και Παροχών, Εθνικό Μητρώο Ασφάλισης, Συνταξιοδότησης & Παρακολούθησης Πληρωμών Συντάξεων, Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Κοινωνική Ασφάλιση, Κωδικοποίηση των Νομοθετικών και Κανονιστικών Ρυθμίσεων του Τομέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Καλή δύναμη στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.