Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

(Video) Συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Ευχαριστήρια επιστολή 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Αγαπητοί γονείς, καθηγητές και μαθητές, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την προθυμία και την άμεση ανταπόκρισή σας να στηρίξουμε με την πρωτοβουλία-δράση μας, το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο, καθώς και οικογένειες της πόλης μας.

Η συλλογή τροφίμων -ειδών πρώτης ανάγκης- ρουχισμού, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου στις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Η ανταπόκρισή σας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Παράλληλα οι μαθητές μας ανέλαβαν να κάνουν την διαλογή κατά είδος και να προχωρήσουν στη συσκευασία τους. Μια δουλειά που απαιτεί αρκετό χρόνο, πολλά χέρια και πνεύμα ομαδικότητας.

Η παράδοση των «αγαθών» θα γίνει χωρίς την συμμετοχή μαθητών (λόγω των υγειονομικών μέτρων), από αντιπροσωπεία καθηγητών, η οποία θα μεταβεί στη Δομή στο Φίλυρο την Δευτέρα 20-12-2021 μετά το πέρας των μαθημάτων.

Ευχαριστούμε ακόμη, τις εκπαιδευτικούς Τοπαλίδου Αναστασία και Κατσαβέλη Μαρία που είχαν το συντονισμό της δράσης καθώς και την εταιρία αυτοκινήτων του κ. Τιρεκίδη Θεόφιλου για την διάθεση του οχήματος που θα μεταφέρει τα είδη που συγκεντρώθηκαν.

Τελικά, αποδεικνύεται ότι οι δυσκολίες και η αλλαγή της καθημερινότητάς μας εξ αιτίας της πανδημίας, δεν μπόρεσαν να μας στερήσουν το δικαίωμά μας να παραμείνουμε ανθρώπινοι και αλληλέγγυοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.