Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Με παρέμβαση Γ. Γεωργαντά ξεκίνησε η διανομή των σχολικών γευμάτων στο Δήμο Κιλκίς


Ξεκίνησε η διανομή των σχολικών γευμάτων στο Δήμο Κιλκίς, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Σημειώνεται ότι το Κιλκίς εντάσσεται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα, ενώ οι μερίδες που διατίθενται σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανέρχονται στις 950 ημερησίως, (με περιθώριο σχετικής αύξησής τους).

Καλύπτεται έτσι το σύνολο τον αιτούντων, σε όλα τα δημοτικά σχολεία, που λειτουργούν στα χωριά του Κιλκίς (Γαλλικού, Επταλόφου, Ευκαρπίας, Καμπάνη, Κρηστώνης, Μαυρονερίου, Μεγάλης Βρύσης, Μικρόκαμπου, Μυριόφυτου, Νέας Σάντας, Νέου Αγιονερίου, Νέου Γυναικόκαστρου, Παλαιού Αγιονερίου, Πεδινού, ΣΣ Μουριών, Χέρσου, Χωρυγίου), καθώς επίσης και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και στο Ειδικό Σχολείο Κιλκίς.

Σημειώνεται, ότι η ένταξη του Κιλκίς στο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε έπειτα από συναντήσεις του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά με την αρμόδια Υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου, κατά τις οποίες ο Γ. Γεωργαντάς είχε τεκμηριωμένα θέσει την αναγκαιότητα της ενέργειας.

Με τον τρόπο αυτό, ικανοποιείται ένα διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια του προγράμματος είναι δύο σχολικά έτη, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα καθώς και δυνατότητα αναθεώρησης των ενταγμένων σχολείων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.