Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

KINESIS: Μαζεύουμε τρόφιμα, μοιράζουμε χαμόγελα


Δελτίο τύπου KINESIS
Όλοι εμείς, τα μέλη της οικογένειας KINESIS, αυτές τις άγιες και γιορτινές μέρες αγκαλιάζουμε τους συνανθρώπους μας και τους στηρίζουμε.

Άλλη μία χρονιά, με την πολύτιμη βοήθειά σας μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας (όπως, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες κ.α.) που θα φανούν χρήσιμα σε κάποιες ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της πόλης μας. Αφού συγκεντρωθούν τα τρόφιμα, η διανομή των προϊόντων θα γίνει σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.

Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται στα εξής σημεία:

-KINESIS GYM, 25ης Μαρτίου & Τσιρογιάννη γωνία

-ΚΔΑΠ Kinesis, Εθνικής Αντίστασης 27

-Παιδικός σταθμός Kinesis Land, Μ.Αλεξάνδρου & Περικλέους γωνία.

Η παρουσία και ενεργή συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας, θα μας γεμίσει με χαρά και ιδιαίτερη τιμή.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.