Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Επίσκεψη του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, στα Τρίκαλα.


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε, σήμερα, τα Τρίκαλα, από κοινού με τον Υπουργό Επικρατείας Κυριάκο Πιερρακάκη, τον έτερο Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιο και τον Γενικό Γραμματέα Λεωνίδα Χριστόπουλο.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, για τις ψηφιακές εφαρμογές του Δήμου και τους τρόπους που αξιοποιεί τα εργαλεία που προσφέρει η τεχνολογία, προκειμένου να διευκολύνει μια σειρά δραστηριοτήτων της καθημερινότητας.

Επιπλέον, ο Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε το τοπικό ΚΕΠ, όπου διαπίστωσε την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης, ξεναγήθηκε στο καινοτόμο «κέντρο ελέγχου» του Δήμου Τρικκαίων, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε ομιλία σε εκδήλωση του Κόμβου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Τρικκαίων «GiSeMi HUB».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε: «Τα Τρίκαλα αποτελούν υπόδειγμα έξυπνης πόλης. Ο Δήμος Τρικκαίων αξιοποιεί, στο μέγιστο βαθμό, τα εργαλεία που προσφέρει η ψηφιακή εποχή, βελτιώνοντας κάθε πτυχή της καθημερινότητας των δημοτών. Θερμά συγχαρητήρια, στο Δήμαρχο και Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε Δημήτρη Παπαστεργίου».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.