Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Τα νέα του Κιλκισιακού (17/12/2021)


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ακαδημίες ποδοσφαίρου
Σας γνωστοποιούμε την ύπαρξη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας, τα οποία πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα των ομίλων της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπου και αγωνίζονται.

Συγκεκριμένα, η Κ14 του κ. Σιδηρόπουλου βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος και μαζί με την Κ15 του κ. Ανδρονικίδη που βρίσκεται στη 2η θέση και συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία τους, ενώ οι Κ16 του κ. Δαϊλλίδη είναι στην 4η προσωρινά θέση, με έναν βαθμό διαφορά από τον τρίτο και η Κ13 του κ.Σωτηριάδη, δίνει πάντα τον καλύτερο της εαυτό, παρολ'αυτά το αποτέλεσμα των προσπαθειών της, την αδικεί, γι αυτό και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σίγουρο είναι ότι οι ομάδες μας, υπό την καθοδήγηση προπονητών - γυμναστών, αναγνωρισμένων από την UEFA, παίζουν ορθολογικό ποδόσφαιρο και βγάζουν στον αγώνα, ότι δουλεύουν στις προπονήσεις τους.

Ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών 

Το αθλητικό σωματείο Α.Ο. Κιλκισιακός, συνεχίζει τη δραστηριότητα του με το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου και ακαδημίας για κορίτσια που τους αρέσει το άθλημα και θέλουν να ασχοληθούν με αυτό και παρέχει δοκιμαστικές ανοιχτές προπονήσεις για όλο τον χρόνο, στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων (Παντελεήμων, Κιλκίς).

Η γυναικεία ομάδα θα ενισχυθεί από κορίτσια και γυναίκες που ασχολούνται ήδη, έχουν παίξει ή τους αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλουν να συμμετάσχουν αγωνιστικά σε μια ομάδα που συμμετέχει στα επίσημα γυναικεία πρωταθλήματα.

Η ακαδημία κοριτσιών στοχεύει να προσελκύσει κορίτσια μικρότερης ηλικίας, που τους αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, αλλά δε τους είχε δοθεί μέχρι σήμερα η ευκαιρία.

Όλα τα τμήματα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Κιλκισιακού, στελεχώνονται από γυμναστές / προπονητές πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, αναγνωρισμένους από την UEFA.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή στις 17:30-19:00.

Όσα κορίτσια και κοπέλες θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2341 251040




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.