Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Εκδήλωση, με τίτλο «Εικόνα, Λόγος, Μουσική, Χορός για το 1821», στο Κιλκίς


Κοινό δελτίο τύπου Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς, Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων και Συλλόγου Σαρακατσαναίων "Ο Φλάμπουρας"
Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ
Η πανδημία και οι δυσκολίες που έχει επιφέρει, δε θα μπορούσαν ν’ αποτελέσουν εμπόδιο στο να συνεχίσουμε να τιμούμε το μεγάλο γεγονός της συμπλήρωσης διακοσίων χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Αυτή τη φορά ενώσαμε τις δυνάμεις μας τρεις Σύλλογοι: Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς, Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων και Σύλλογος Σαρακατσαναίων "Ο Φλάμπουρας". Αρωγός και συμπαραστάτης μας, ο Δήμος Κιλκίς. Συμπεριέλαβε την πρότασή μας στο πρόγραμμα εκδηλώσεων μνήμης Πολιούχων Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων.

Η εκδήλωση, με τίτλο: «Εικόνα, Λόγος, Μουσική, Χορός για το 1821», θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 18:00

Ταυτόχρονα, στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου, θα λειτουργήσει και η έκθεση «Περιήγηση στα πρόσωπα και στα γεγονότα της Επανάστασης».

Σας περιμένουμε, τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της Covid-19, να τιμήσουμε τους επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές του 21, μιμούμενοι το φρόνημα, την αυταπάρνηση και το "Εμείς" τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.