Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Με την προσήκουσα τιμή η εκπροσώπηση του Δήμου Κιλκίς στην εθνική μας επέτειο

Την 81η επέτειο της εθνικής μας εποποιίας τίμησε η Δημοτική Αρχή Κιλκίς στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Κιλκίς και στους οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαϊδης μετά τον εκκλησιασμό και την καθιερωμένη δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος κατέθεσαν στεφάνι στο ηρώο του Δημοτικού Πάρκου – Κήπου.

Διαχέοντας το πνεύμα ομοθυμίας της εθνικής μας γιορτής σε κάθε άκρη του Δήμου ώστε να προσδοθεί η δέουσα τιμή, Αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και δημοτικοί σύμβουλοι ακολούθησαν το εορταστικό πρόγραμμα στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων, σε Κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν ειδικότερα οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Χατζηαποστόλου (Νέα Σάντα) Ανέστης Πογέλης (Επτάλοφος), Γιώργος Μπαλάσκας (Σ.Σ. Μουριών), Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα (Βαπτιστής) Θεμιστοκλής Κοσμίδης (Μικρόκαμπος) Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης (Τέρπυλλο) Κώστας Πουντζουκίδης (Βάθη), οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Βλάσης Κουρτίδης (Νέο Αγιονέρι) Νίκος Στανημερόπουλος (Μεγάλη Βρύση) Κώστας Παπακώστας (Δροσάτο) ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Βασίλης Καραμπίδης (Χωρύγι) οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαρίλαος Ξενιτίδης (Ευκαρπία) Θεμιστοκλής Ανθρακίδης (Μαυρονέρι) Δημήτρης Τοπαλίδης (Νέο Γυναικόκαστρο) Πρόδρομος Πεντζερετζής (Παλαιό Αγιονέρι) Άννα Νικολαϊδου (Χέρσο) Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης (Μάνδρες), Μαρία Μασμανίδου (Σταυροχώρι) Αθανάσιος Γραμματικόπουλος (Κρηστώνη) Δημήτριος Δημητρίου (Μυριόφυτο) Αναστάσιος Καζαντζίδης (Πεδινό) Χρήστος Σαρβανίδης (Πλαγιά) και η Πρόεδρος της ΚΕΔΚ Χρυσή Σοφού (Καμπάνης).

Απόψε, όπως και την παραμονή της εθνικής μας επετείου, το Δημαρχείο Κιλκίς φωταγωγείται.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.