Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Γ. Φραγγίδης: Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες


Υπογράφει ο Γεώργιος Σ. Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς – Κίνημα Αλλαγής

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 αποτελεί πηγή αγωνιστικής έμπνευσης και εξαγωγής ιστορικών διδαγμάτων. Αποτίουμε φόρο τιμής στους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για τα δίκια και την Ελευθερία της Πατρίδας.

Οι Έλληνες πατριώτες την εποχή εκείνη έχοντας στη σκέψη τους την προάσπιση των ιδανικών, των αρχών και των αξιών του Έθνους, θυσιάστηκαν με απαράμιλλο ενθουσιασμό και αυταπάρνηση δημιουργώντας το έπος της Εθνικής Αντίστασης. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους χιλιάδες των Αγωνιστών, που έπεσαν στα πεδία των μαχών δίνοντας το αίμα τους για την Πατρίδα, αλλά και σε όλους αυτούς τους Πατριώτες που με κάθε τρόπο που αντιστάθηκαν, λέγοντας ένα βροντερό ΟΧΙ στον εχθρό που επιβουλεύονταν την εδαφική μας ακεραιότητα και την Εθνική μας κυριαρχία.

Το μήνυμα που εκπέμπει η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι σαφές και πάντοτε επίκαιρο. Ο αγώνας για την υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, παράλληλα με την άρνηση υπακοής στις αυθαίρετες επιταγές των ισχυρών, καθιστά εμάς τους πολίτες υπεύθυνους, ώστε με αισιοδοξία και υπευθυνότητα να διεκδικήσουμε το μέλλον.

Το έπος του 1940 μας έδειξε, τι μπορεί να πετύχει ο Ελληνισμός ΕΝΩΜΕΝΟΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους Έλληνες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.