Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεκίνησε η κατασκευή του έργου «Υδροδότηση πρώην δήμων Πολυκάστρου – Αξιούπολης από πηγές του Πάικου»


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τον μηχανικό του έργου Λάζαρο Σουπλή επισκέφτηκαν την περιοχή που ξεκίνησε η κατασκευή του έργου «Υδροδότηση πρώην δήμων Πολυκάστρου – Αξιούπολης από πηγές του Πάικου».

Το έργο αυτό είναι μείζονος σημασίας για ολόκληρο το δήμο Παιονίας διότι μπορεί η χρησιμότητα του να είναι αυτονόητη για τους κατοίκους του Πολυκάστρου αλλά ουσιαστικά επιδρά θετικά και ωφελεί όλους τους δημότες της Παιονίας.

Με την λειτουργία του έργου θα μειωθεί προς όφελος όλων των δημοτών το κόστος λειτουργίας της ΔΕΥΑΠ που επιβαρύνεται ιδιαίτερα από τις ενεργοβόρες γεωτρήσεις ύδρευσης που χρησιμοποιούνται μέχρι τώρα στην περιοχή του Πολυκάστρου, θα μειωθεί η κατανάλωση των υπογείων αποθεμάτων νερού στην κοιλάδα του Αξιού, θα ενισχυθεί ο υδροφόρος ορίζοντας της περιοχής, και θα φτάσει στις βρύσες των κατοίκων της δημοτικής ενότητας Πολυκάστρου, με φυσική ροή, νερό που μέχρι σήμερα κατέληγε αναξιοποίητο στον Αξιό ποταμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.