Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

29η Αιμοδοσία Άσπρου - Αξιοχωρίου: Προσφορά αίματος - προσφορά αγάπης-ζωής


Υπογράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης
Υπεύθυνος Συντονισμού Τράπεζας Αίματος
Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, στο Πολιτιστικό κέντρο του Άσπρου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 29η εθελοντική αιμοδοσία των μελών της “τράπεζας” αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου.

Για άλλη μια φορά προσήλθαν δεκάδες μέλη - εθελοντές και στα πλαίσια των δυόμιση ωρών αιμοδότησαν 24 μέλη, μεταξύ αυτών έξι(6) νέοι εθελοντές - μέλη, ενισχύοντας το απόθεμα αίματος της “τράπεζάς” μας, αλλά και του Νοσοκομείου Κιλκίς που έχει μεγάλη ανάγκη αίματος.

Τα αιμοδοτήσαντα μέλη:

Άσπρος:

Βονίδης Γεώργιος
Γεωργιτσάρα Κωνσταντίνα
Γεωργιτσάρας Γεώργιος
Γιώρτσου Μαρία
Ευαγγελινός Γεώργιος
Κωνσταντινίδης Γεώργιος
Μάγγος Σταύρος
Σάλεβα Σουζάνα
Σαούλης Δημήτριος
Σαούλης Στέλιος
Σταματάκης Θεοφάνης
Τζόλι Μπουρίμ

Αξιοχώρι:

Αδαμίδης Αδάμ
Αργυριάδου Ευμορφία
Ραχατόπουλος Ιωάννης
Φλώρος Γεώργιος
Ψάρρας Δημήτριος

Καστανάς:

Κωστούλας Γεώργιος

Ακροπόταμος:

Αγαπίδης Αντώνιος

Τούμπα:

Αφεντούλης Κωνσταντίνος

Πολύκαστρο:

Εσκίογλου Φωτεινή
Θεοφανίδης Σπύρος
Μαυρίδης Γεώργιος
Παπασταϊκούδης Δήμος

Ο υπεύθυνος συντονισμού της “τράπεζας” και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Νίκος Πετρίδης (Άσπρος) και Άγγελος Αναστασιάδης(Αξιοχώρι) ευχαριστούν και συγχαίρουν όλα τα μέλη παλαιά και νέα που προσήλθαν και αιμοδότησαν δείχνοντας για άλλη μια φορά, έμπρακτα την αγάπη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Ιδιαίτερα τον Γιατρό κ. Αθανάσιο Γιακαμόζη και τις κυρίες Σοφία Διαμαντίδου και Μαρία Τουρσίδου του τμήματος αιμοδοσίας του ΝΓΝ Κιλκίς για την άψογη συνεργασία τους, ακόμη ευχαριστούν τις κυρίες Μαρία Αθανασιάδου, Βασω Βουζελάκη, Ελένη Γιαννίτση, Σταυρούλα Γιαννακίδου-Μάγγου, Ζωή Δελησταύρου, Γεωργία Ζαβουδάκη, Μαργαρίτα Κέρου, Καρυοφυλλίδου Λίνα, Κυριακή Μενεξιά, Γεωργία Τσιτουρούδη και τους κυρίους Παναγιώτη Μαυρομάτη, Παναγιωτίδη Γιώργο (Σ-Μ), Παπαδόπουλο Στέλιο, Γιάννη Ν. Σιάνα, Σάκη Χαμουρούδη (τυπογραφείο) και Ηλία Χαρτοματσίδη για όλα όσα προσέφεραν για την πραγματοποίηση της 29ης αιμοδοσίας της “τράπεζας” Άσπρου- Αξιοχωρίου.

Τέλος ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην πρόεδρο της Τ.Κ. Άσπρου κα. Σταυρούλα Γιαννακίδου για την ανεκτίμητη βοήθειά της σε όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Η επόμενη αιμοδοσία 30η θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 στο πολιτιστικό κέντρο του Άσπρου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.