Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

(Video) Συγκέντρωση αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Π.Ε. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Με “πυξίδα” την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά, πολίτες και επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας “Είμαστε δίπλα σας” για τη συγκέντρωση αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Η συγκέντρωση των αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης έγινε στο Διοικητήριο, έδρα της Π.Ε. Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε η κινητοποίηση των εκατοντάδων πολιτών όλων των ηλικιών, οι οποίοι προσήλθαν προσφέροντας ό,τι μπορούσαν προκειμένου οι συμπολίτες μας που επλήγησαν να μην αισθάνονται μόνοι αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, έγινε η αποστολή των αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στο Διοικητήριο, ενώ, πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Κιλκίς έχουν ήδη συνδράμει στην πρωτοβουλία, αποστέλλοντας μεγάλες ποσότητες αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας στις πυρόπληκτες περιοχές.

«Η ανταπόκριση των πολιτών και των επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε αυτή τη δράση ήταν θερμή, συγκινητική και ιδιαίτερα ικανοποιητική, με την προσφορά μεγάλων ποσοτήτων αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, φάρμακα, εμφιαλωμένα νερά, τροφές ζώων, είδη ατομικής υγιεινής και φαρμάκων» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Υπογράμμισε δε, ότι, «η δύναμη της αλληλεγγύης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τις δύσκολες αυτές ώρες στέλνουμε ισχυρό μήνυμα ότι είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας».

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν είναι τα εξής:

• εμφιαλωμένα νερά

• κονσέρβες

• συσκευασμένα τρόφιμα

• χυμούς

• γάλατα μακράς διαρκείας

• τροφές ζώων

• είδη ατομικής υγιεινής

• είδη φαρμάκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.