Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

"Βασίλη Παμπορίδη, καλωσήρθες στην οικογένεια του ΓΑΣ Κιλκίς..."


Υπογράφει ο Αυγέρης Παπαθεοδώρου
Πρόεδρος ΓΑΣ Κιλκίς

Η διοίκηση του ΓΑΣ Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλη Παμπορίδη.

Ο κ. Παμπορίδης θα καλύψει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή όλων των αθλητικών τμημάτων του ιστορικού μας συλλόγου με πλάνο πολυετούς συνεργασίας όσον αφορά την οργάνωση των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων, όλου του συλλόγου.

Ο Βασίλης Παμπορίδης είναι ένας εγνωσμένης αξίας και κύρους προπονητής και επιστήμονας, κάτοχος πτυχίου φυσικής αγωγής & αθλητισμού (ΑΠΘ), καθώς και μεταπτυχιακών τίτλων στην προπονητική φυσικής κατάστασης, στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση, στην λειτουργική διαχείριση, πρόληψη, αποκατάσταση τραυματισμών και κάτοχος διπλωμάτων προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA-A και προπονητικής χειροσφαίρισης Α’ κατηγορίας EHF. Επί σειρά ετών υπήρξε αθλητής του συλλόγου μας στα τμήματα πετοσφαίρισης, στίβου και χειροσφαίρισης.

Η οικογένεια του ΓΑΣ Κιλκίς τον καλωσορίζει θερμά και του εύχεται καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες.




.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.