Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

"Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια" σε νέες περιπέτειες στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Το Θέατρο Λόφου Κιλκίς θα φιλοξενήσει μια ακόμη χαρούμενη παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών και μεγάλων φίλων του θεατρικού παραμυθιού.

Συνεπές στο ποιοτικό παιδικό θέατρο αλλά και στις θεατρικές εμφανίσεις του στην πόλη του Κιλκίς εδώ και δέκα χρόνια, το Μικρό Θέατρο Λάρισας ανεβάζει τον Λύκο και τα Τρία Γουρουνάκια την Παρασκευή 27 Αυγούστου στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς. Στο πασίγνωστο παραμύθι του James Halliwell-Phillipps επιχειρείται μια νέα θεατρική απόδοση σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιώργου Πούλη.

Λίγα λόγια για το έργο

Τα τρία γουρουνάκια προσπαθούν να φτιάξουν τα δικά τους σπίτια και ο Λύκος βρίσκει την ευκαιρία να τους "κλέψει" τις λίρες. Δεν είναι τελείως μόνος αυτή την φορά, καθώς έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του βοηθού του. Θα καταφέρουν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν και να χτίσουν τα σπίτια τους; Θα σώσουν τους εαυτούς τους και τις λίρες τους;

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Νίκος Παπαγιάννης, Άννα Γιαννακίδου, Γεωργία Ματσούλια.

Η παράσταση αρχίζει στις 21:00 και είναι ενταγμένη στο φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.