Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Μεγάλο το αθλητικό ενδιαφέρον στο 14ο Διεθνές Tennis cup του Κιλκίς

Μπορεί την περσινή χρονιά να μην πραγματοποιήθηκε λόγω covid-19, φέτος όμως το Διεθνές τουρνουά της Tennis Europe U16 KILKIS CUP για αγόρια και κορίτσια από 13 έως 16 ετών, έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς προς Προφήτη Ηλία, σύμφωνα πάντα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Νεαροί αθλητές από την Ελλάδα και από χώρες όπως η Πολωνία, Ρωσία, Γερμανία, Σλοβακία, Γεωργία, Αγγλία και Κύπρο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και αναμένεται να φτάσουν στην πόλη του Κιλκίς με τους συνοδούς και προπονητές τους στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσά τους θα είναι και τα δύο μικρότερα αδέλφια του Έλληνα Πρωταθλητή και ν.4 στην παγκόσμια κατάταξη Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος είχε συμμετάσχει και ο ίδιος ως έφηβος σε παλαιότερη διοργάνωση του Κιλκίς.

Το 14ο κατά σειρά τουρνουά τένις θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 30 Ιουλίου και για μία εβδομάδα έως τις 6 Αυγούστου 2021. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να παρακολουθούν αγώνες υψηλού επιπέδου τένις από τους επίδοξους αθλητές, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Στις φετινές προωθητικές ενέργειες του τουρνουά ξεχωρίζει το promo video και η άρτια δουλειά που επιμελήθηκε το μέλος του Συλλόγου Αντισφαίρισης Κιλκίς Νώντας Σαπίδης με την εταιρεία παραγωγής του «Nonsap Visuals».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.