Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Παρουσίαση του βιβλίου της Κιλκισιώτισσας Ιωάννας Ρούσσου «Άχρονη Ζωή»


Οι Εκδόσεις Αποστακτήριο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς και η συγγραφέας Ιωάννα Ρούσσου σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Άχρονη Ζωή», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο, την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, στις 8 το βράδυ, στο «Στέκι της Τέχνης» στο Μεταλλικό Κιλκίς.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Χαρά Ανδρεΐδου, η ποιήτρια και μέλος της Τέχνης Κική Βέλκου και η ίδια η συγγραφέας και μέλος της θεατρικής ομάδας της Τέχνης Ιωάννα Ρούσσου.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα αποδώσουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας της Τέχνης, Βασίλης Τσερτσίδης, Βασιλική Τσουκαλίδου και Χάιδω Κραβαρίτη, υπό την επιμέλεια της φιλολόγου και μέλους της ΤΕΧΝΗΣ, Ελένης Λιαρετίδου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας και πληροφοριών: 6947027079 και 6946253961

Πληροφορίες για το βιβλίο: https://www.apostaktirio-books.gr/product/άχρονη-ζωή/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.