Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 27/6/2021, 6:03 μ.μ.


Εξιχνιάσεις κλοπών
Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τον Απρίλιο του 2021 διέρρηξαν μία οικία σε χωριό των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν μέρος της οικοσκευής και των κουφωμάτων καθώς και διάφορα εργαλεία. Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων είναι 8.000 ευρώ, ενώ οι φθορές που προκλήθηκαν στην οικία κοστίζουν 7.000ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το πρωί της 19ης Ιουνίου 2021 διέρρηξε ένα όχημα σε χωριό της Πέλλας, από όπου αφαίρεσε μία τσάντα, που περιείχε διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας 3.350 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Ειδική επιχειρησιακή δράση από υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Δενδροποτάμου

Στο πλαίσιο αυτό πρωινές ώρες χθες (26-06-2021) στην περιοχή του Δενδροποτάμου, πραγματοποιήθηκε ειδική επιχειρησιακή δράση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, κατά την οποία:

Προσήχθησαν (14) άτομα,

Συνελήφθησαν (2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση,

Κατασχέθηκαν (1) αναδιπλούμενος σουγιάς και (1) μικροδέμα κάνναβης, καθώς επίσης και διάφορα αντικείμενα (ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα κ.α.) η προέλευση των οποίων ερευνάται

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εορτασμός «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Σήμερα, Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 και ώρα 10.30, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο εορτασμός της «Ημέρας προς Τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας ».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε:

Δοξολογία-Δέηση υπέρ Αποστράτων Αστυνομικών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου.

Λιτή εκδήλωση στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, ως ακολούθως:

- Ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη

- Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής – Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Θεσσαλονίκης, Αντιστράτηγο ε.α. Αντώνιο Μπάμιατζη

- Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, κ. Γεώργιο Αναστασιάδη

- Μικρή δεξίωση.

Την εν λόγω τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσ/νίκης, Υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων δικαιοδοσίας και ο Β’ Βοηθός της Γ.Α.Δ.Θ., επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος και μέλη Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής-Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος και μέλη Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος και μέλη Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. των Συνδικαλιστικών Σωματείων της Αστυνομίας, Αξιωματικοί της Γ.Α.Δ.Θ., καθώς και αντιπροσωπείες προσωπικού της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.