Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Τρία χρόνια χωρίς τον Παύλο Πασσαλίδη

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς
Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες από την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη. Ενός κορυφαίου στελέχους της ΝΔ, ενός ανθρώπου υπόδειγμα, ενός τεχνοκράτη με γνώση, εμπειρία και αγάπη για τον τόπο μας, τον νομού Κιλκίς.

Μια ακόμη εξέχουσα προσωπικότητα του Κιλκίς περνά στην αιωνιότητα αφήνοντας τεράστιο κενό πίσω του τόσο για την οικογένεια του όσο και την κοινωνία καθώς ο εκλιπών ήταν ένας ενεργός πολίτης με πλούσια δραστηριότητα - όντας ιθύνων νους της Αναπτυξιακής Κιλκίς - κοινωνική, πολιτική, οικονομική, πολιτιστική, αθλητική.

Η πολυσχιδής προσωπικότητα του και η ταπεινότητα του, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του και η εργατικότητα υπήρξαν μερικά μόνο από τα χαρίσματα και τον χαρακτήρα του Παύλου. Πάνω από όλα όμως τον διέκρινε η ηθική και η ευγένεια.
Με σύνεση, Όραμα και Δράση διηύθυνε το δημιούργημα του την ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε. την οποία κατόρθωσε και έφτασε στις πρώτες θέσεις αντίστοιχων εταιριών της Ελλάδας.

Άνθρωπος της προσφοράς ο Παύλος ήταν πρωτοπόρος και στα άλλα ενδιαφέροντα του όπως την πολιτική, ειδικότερα δε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου έδωσε τα πάντα προκειμένου να ωθήσει στις οδούς της ανάπτυξης και της ευημερίας τον ακριτικό νομό μας. Και κρίμα που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να το πράξει και ως Δήμαρχος μιας και η σημαντικότερη προσπάθεια του (το 2006) δεν στέφθηκε με επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι με την εργατικότητα και την οργάνωση που τον διέκρινε οι τύχες αυτού του τόπου θα ήταν ακόμη καλύτερες.

Υπέρμαχος, σε όλη τη ζωή και την πορεία του, των συνεργασιών και του διαλόγου, της σύνθεσης και της μετριοπάθειας ο αείμνηστος Παύλος Πασσαλίδης είναι πάντοτε παρών και θα συνεχίσει να είναι μέσα από τα δεκάδες έργα του ανά τον νομό Κιλκίς.

Θα τον θυμόμαστε πάντα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.