Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Φρικτό δυστύχημα στο δρόμο Κιλκίς - Δοϊράνης


Δύο αδέλφια 86 και 84 ετών με καταγωγή από τα Σούρμενα της Δημοτικής Ενότητας Μουριών, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Τρίτη 1η Ιουνίου, αλλά βρέθηκαν σήμερα Κυριακή 6 Ιουνίου μετά από 6 ολόκληρες ημέρες. 

Όλες αυτές τις ημέρες τα δύο ηλικιωμένα αδέλφια παρέμειναν εγκλωβισμένα μέσα στο όχημα που τους μετέφερε. Ο άνδρας δυστυχώς βρέθηκε νεκρός, ενώ η γυναίκα αφυδατωμένη, αλλά σε καλή κατάσταση. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο συνέβη την περασμένη Τρίτη, στο δρόμο Κιλκίς- Δοϊράνης, περίπου στο ύψος της βιομηχανίας Sonoco όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του και έφυγε εκτός οδού, καταλήγοντας σε χαντάκι της περιοχής. 

Αυτός ήταν και ο λόγος εξάλλου, που το όχημα δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν. Τους βρήκαν σήμερα γείτονές τους από το χωριό, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες είχαν ξεκινήσει προσπάθειες ανεύρεσής τους, καθώς είχαν διαπιστώσει ότι αγνοούνταν. 

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς, καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.