Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Τροχαίο ατύχημα χωρίς θύματα στο 537ο χλμ της ΠΑΘΕ στο ύψος του Συμμαχικού Μνημείου

Φωτο: Γιάννης Παπαγεωργόπουλος (Ράδιο Επιλογές)

Τροχαίο ατύχημα χωρίς θύματα σημειώθηκε σήμερα Κυριακή 6 Ιουνίου νωρίς το πρωί, στο 537ο χλμ της ΠΑΘΕ στο ύψος του Συμμαχικού Μνημείου, όταν νταλίκα που οδηγούσε Σκοπιανός οδηγός εξετράπη της πορείας της και ανετράπη σε απόσταση 20 περίπου μέτρων από το δρόμο.

Το τροχαίο συνέβη στις 7π.μ. περίπου, όταν ο οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο της νταλίκας, έπεσε και έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και έφυγε από το δρόμο. 

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς και του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, καθώς και σκύλος της αστυνομίας. 

Η νταλίκα που μετέφερε διάφορα εμπορεύματα κατευθυνόταν προς Ευζώνους, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος. 

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μεταφορά λαθρομεταναστών, γεγονός ωστόσο που δεν επιβεβαιώθηκε από τις έρευνες.

Φωτο: Γιάννης Παπαγεωργόπουλος (Ράδιο Επιλογές)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.