Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (24/5/2021)


Δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου
Η χρονιά ολοκληρώνεται και τι καλύτερο από το να φέρετε τα παιδιά σας στον Αλέξανδρο Κιλκίς. Μέχρι τέλη Ιουνίου τα νέα μέλη μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από καταξιωμένους προπονητές.

Νέο πρόγραμμα Outdoor Training με τον Κώστα Σωτηριάδη

Ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όλο το σώμα έρχεται στο Αθλητικό μας Κέντρο σε συνδυασμό με το αγαπημένο προγράμματα του Aqua Fitness.
Έναρξη προγράμματος 25/5 στις 20.00.
Ενημερωθείτε και κλείστε θέση στο τηλέφωνο 23410 70313.

Με εντυπωσιακή συμμετοχή οι προπονήσεις

Έπειτα από μία εβδομάδα από την επανέναρξη των προπονήσεων, η συμμετοχή στα τμήματα υποδομής του Αλέξανδρου Κιλκίς είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Με περισσότερες από είκοσι ομάδες, τα πάντα κυλούν σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, με κάθε τμήμα να έχει…δίπλα του δύο ή ακόμα και τρεις προπονητές.

Στις Χρυσές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς αποτελεί εδώ και χρόνια μέλος των Χρυσών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, δείγμα της οργανωμένης και σωστής δουλειάς που γίνεται στατμήματά του.

Με την επανέναρξη των προπονήσεων οι παροχές του ΟΠΑΠ ενεργοποιούνται αυτόματα σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλιση σε περίπτωση τραυματισμούτων παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Επίσης οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται την διαδικτυακή πλατφόρμα του ΟΠΑΠ και να λαμβάνουν χρήσιμες συμβουλές για την διατροφή, τηνψυχολογία, την γυμναστική, την παιδιατρική, ενώ επίσης μπορείτε να βρείτε βίντεο νυν και τέως αθλητών ποδοσφαίρου.

«Παπάκια» και «Δελφίνια» στο νερό

Η κολυμβητική χρονιά ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες στο Alexandros Sports Center, και ήδη πολλά παιδιά έχουν πραγματοποιήσει τις εγγραφές τους.

Στην μικρή πισίνα δίνουν…ρεσιτάλ κολύμβησης τα «Παπάκια» έχοντας πάντα μέσα στο νερό μαζί τους τους καταρτισμένους εκπαιδευτές, ενώ στην μεγάλη πισίνα μαθαίνουν τα τέσσερα στυλ του υγρού στοιχείου τα «δελφίνια».

Προπόνηση τερματοφυλάκων με τον Στέφανο Αϊβαλιώτη

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη ο Στέφανος Αϊβαλιώτης υποδέχεται τους τερματοφύλακες της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς, διδάσκοντάς τους τα μυστικά της πιο νευραλγικής θέσης του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Αϊβαλιώτης θεωρείται ο κορυφαίος προπονητής τερματοφυλάκων της χώρας, όντας στέλεχος τα τελευταία χρόνια των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου.

Κλείστε και εσείς τη θέση σας στο 23410 70313 και στην γραμματεία του συλλόγου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.