Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Υπερσύγχρονα μηχανήματα έργου στον δήμο Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Παρελήφθησαν από τη τεχνική υπηρεσία του δήμου Παιονίας τα δύο νέα μηχανήματα έργου, που θα καλύψουν ανάγκες πολλαπλών εργασιών. Πρόκειται για έναν μικρό ελαστιχοφόρο φορτωτή, και έναν μικρό ερπυστριοφόρο εσκαφέα, συνολικής αξίας 101.804,00€ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Ενδυναμώνονται περαιτέρω οι τεχνικές υπηρεσίες με τα συγκεκριμένα μηχανήματα, που είναι κατάλληλα για εξειδικευμένες συντηρήσεις υποδομών, χωματουργικές εργασίες, και διαμόρφωση χώρων γενικότερα.

Λόγω του μικρού μεγέθους, του χαμηλού βάρους, και της ευελιξίας τους, μεταφέρονται εύκολα και καλύπτουν σημεία, όπου δεν είναι δυνατοί οι ελιγμοί των μεγάλων μηχανημάτων και οχημάτων έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.