Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Το Σπήλαιο Κιλκίς χωρίς ξεναγό-φύλακα;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Χθες 1η Απριλίου, αναρτήσαμε το καθιερωμένο ψέμα της Πρωταπριλιάς που αφορούσε τη συνταξιοδότηση του συμπολίτη μας Βασίλη Μακρίδη, ο οποίος εργαζόταν ως ξεναγός-φύλακας στο Σπήλαιο Αγίου Γεωργίου. Οι περισσότεροι καταλάβατε το αστείο, γελάσατε και όλα καλά.

Δυστυχώς όμως σε αυτή τη ζωή και αυτή την πόλη, δεν είναι πάντα Πρωταπριλιά για να γελάμε. Η σκληρή πραγματικότητα λέει πως είναι πολύ πιθανόν στο μέλλον το σπήλαιο να μην έχει την παρουσία που του αξίζει και του αρμόζει. Ο Βασίλης ήξερε, μα κυρίως αγαπούσε το σπήλαιο περισσότερο και από το σπίτι του.

Και αυτό το μετέδιδε στους ξένους επισκέπτες που πάντα μνημόνευαν τις ιδιαίτερες ξεναγήσεις του Βασίλη. Το Κιλκίς δεν έχει και πολλά πράγματα για να διαφημίσει. Το σπήλαιό μας είναι μια "φλέβα χρυσού" που μπορεί να φέρει πολύ κόσμο στην αγορά του Κιλκίς.

Πληροφορίες λένε πως προς το παρόν δεν υπάρχει αντικαταστάτης ενώ αν βρεθεί θα είναι κάποιος με 8μηνη σύμβαση που σημαίνει τραγωδία για την εικόνα του σπηλαίου. Αν δε βρεθεί ένας "δεύτερος Βασίλης" οι επισκέπτες θα ζήσουν μάλλον ιστορικές στιγμές εκεί μέσα...

Το Κιλκίς έχει μεγάλη ανάγκη ώστε να τονωθεί οικονομικά από επιπλέον κόσμο. Και ένα καλά οργανωμένο σπήλαιο μπορεί να το πετύχει.

Αλλιώς Βασίλη σε βλέπουμε να επιστρέφεις λίαν συντόμως και από συνταξιούχος να μπεις ξανά στη μάχη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.