Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Αποφασίστηκε ο ορισμός Επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο, «Ρυθμιστική μελέτη Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς»


Με απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου της «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.», ορίστηκε η Επιτροπή Διαγωνισμού για το έργο, «Ρυθμιστική μελέτη Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς». Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 12η Απριλίου 2021.

Η ρυθμιστική μελέτη θα προσδιορίσει, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, την κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να κινηθεί το Νοσοκομείο, στο πλαίσιο της κατασκευής νέων χώρων και της αναδιαρρύθμισης των υφιστάμενων έτσι ώστε να καλυφθούν όλες του οι ανάγκες.

Η ρυθμιστική μελέτη αποτελεί κομβικό βήμα προς στην κατεύθυνση της διαμόρφωσης σύγχρονων και λειτουργικών υποδομών, αντίστοιχων των αναγκών των Κιλκισιωτών.

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε ότι «σε συνεργασία με τη διοίκηση του Νοσοκομείου και σε συνέχεια των απαραίτητων συναντήσεων με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» Θανάση Γιάνναρη, προχωρούμε πλέον προς την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εκπόνηση ρυθμιστικής μελέτης για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Μοναδικός μας στόχος η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα διασφαλίσουν ποιοτικότερες παροχές υγείας, προς όλους τους Κιλκισιώτες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.