Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Παραμένει στο επίπεδο "Β' Αυξημένου Κινδύνου" ο νομός Κιλκίς


Παραμένει στο επίπεδο "Β' Αυξημένου Κινδύνου" ο νομός Κιλκίς, παρά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σήμερα για ένταξή του στο βαθύ κόκκινο. Τα περιοριστικά μέτρα σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας έναντι του κορωνοιού παραμένουν τα ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι η λειτουργία των σχολείων. 

Έτσι, όπως και σε όλη την επικράτεια αναστέλλεται η δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία. Τα σχολεία θα μείνουν κλειστά για δύο εβδομάδες. Ειδικότερα, προβλέπεται τηλεκπαίδευση για όλους τους μαθητές έως τις 29 Μαρτίου. Εξαιρούνται τα ειδικά σχολεία. 

Το γεγονός ωστόσο ότι σήμερα δεν εντάχθηκε ο νομός Κιλκίς στο βαθύ κόκκινο με περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Η κατάσταση απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση. 

Τα κρούσματα που καταγράφονται καθημερινά δείχνουν αυξητική τάση και η ανησυχία για διασπορά του ιού ειδικά στις τοπικές μικρές κοινωνίες χτυπάει κόκκινο. 

Ενδεικτική της αυξητικής τάσης που επικρατεί στην περιοχή μας, είναι και η εικόνα στο Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου από το Σάββατο 6 Μαρτίου μέχρι και χθες Πέμπτη 11 Μαρτίου, σε λιγότερο δηλαδή από μία εβδομάδα, προσήλθαν 16 ύποπτα περιστατικά, τα οποία έπειτα από τους διαγνωστικούς ελέγχους διαπιστώθηκαν όλα θετικά. 

Οι ασθενείς βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ εκείνοι που κρίθηκε ότι έπρεπε να νοσηλευτούν μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.