Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ευχαριστίες από τη Μητρόπολη Γουμένισσας για το Γραφείο ΕΛΤΑ


†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Πρότριτα, ως Μητρόπολη και ως τοπική Κοινότητα αιτηθήκαμε άμεση αρωγή από την αιρετή πολιτική και πολιτειακή έκφραση του αλλοτινού νομού, της τωρινής ΠΕ Κιλκίς, για την στελεχιακή αποδυνάμωση των ΕΛΤΑ Γουμένισσας.

Μόλις που προλάβαμε και προκαλέσαμε χάριν του λαού μας το ενδιαφέρον, με αποδέκτες τα αιρετά πολιτικά στελέχη της λαϊκής εκπροσώπησης. Και είχαμε άμεσο ευεργετικό αποτέλεσμα, με ενεργό παρέμβαση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεωργίου Γεωργαντά. 

Το Γραφείο ΕΛΤΑ της Γουμένισσας παραμένει σε λειτουργία με ρητή διοικητική δέσμευση-απόφαση για τοποθέτηση υπαλλήλου στη θέση του απερχόμενου διευθυντή. Και ο τελευταίος δεσμεύθηκε προσωπικά στον κ. Υφυπουργό ―παρουσία του κ. Δημάρχου Παιονίας, Αντιδημάρχων και του Προέδρου της Δ.Κ.― να προσφέρει εθελοντικά την απαραίτητη ενημέρωση και καθοδήγηση στο νέο υπάλληλο για λίγες μέρες.

Η προσωπική ενεργοποίηση του κ. Υφυπουργού λειτούργησε αποφασιστικά σαν ευεργετικός και συναγερτικός πολιτειακός-πολιτικός “καταλύτης” αυτών των διεργασιών, των υπηρεσιακών και των προσωπικών, για τη συνέχεια λειτουργίας και προσφοράς του Γραφείου ΕΛΤΑ στον τόπο μας.

Οι αυτονόητες ευχαριστίες μας στον κ. Υφυπουργό εκφράζουν το λαϊκό σώμα, που νιώθει μιαν ανακούφιση από την άμεση αυτή και δραστική αποτελεσματικότητα.

Χαιρόμαστε, που διατηρείται πολιτικά-πολιτειακά “ανοιχτή η γραμμή” τουλάχιστον για βασικές κοινωφελείς υπηρεσίες στη συνοριακή μας επάρκεια και διάρκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.