Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που μαχαίρωσε τον 63χρονο θείο του στο Μυριόφυτο Κιλκίς


Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου ο 28χρονος, που μαχαίρωσε τον 63χρονο θείο του σε αγροτική περιοχή του Μυριοφύτου Κιλκίς. Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του στην ανακρίτρια παραδέχτηκε την πράξη του, ενώ ζήτησε να του διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Το αποτρόπαιο έγκλημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρο το νομό Κιλκίς, τελέστηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, την ώρα που θείος και ανιψιός βρίσκονταν στα χωράφια για αγροτικές εργασίες. 

Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στο θείο του φέροντάς του αλλεπάλληλες μαχαιριές. 

Ο 63χρονος, αιμόφυρτος, κατάφερε να τηλεφωνήσει και να ειδοποιήσει τον αδελφό του και πατέρα του 28χρονου, ο οποίος και μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.