Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

OkRadio: Ο Θωμάς Μαρκόπουλος πολιτικοΛΟΓΕΙ με τη Σύμβουλο Ανάπτυξης, Φαίη Κυριακίδου


Υπογράφει ο Θωμάς Μαρκόπουλος
Καλεσμένη μας αυτή την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 από τις 12:00-13:00, η νεαρά κυρία Φωτεινή (Φαίη) Κυριακίδου. Θα κουβεντιάσουμε με την Φαίη δυο σοβαρά ζητήματα της ελληνικής επικαιρότητας. Τα ελληνοτουρκικά και το κίνημα #MeToo.

H Φαίη Κυριακίδου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Δεκεμβρίου 1990. Μεγάλο μέρος των εφηβικών της χρόνων το πέρασε στην Άρτα που αποτελεί και τόπο καταγωγής της μητέρας της. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπαλέτο και τη ρυθμική γυμναστική και εν συνεχεία με το βόλεϊ. 

Η μεγάλη της αγάπη ήταν το πιάνο, στο οποίο έχει αποκτήσει πτυχίο ύστερα από δώδεκα χρόνια μελέτης. Παράλληλα, ξεκίνησε την εκμάθηση Αγγλικών και Γαλλικών. Στο σχολείο ήταν άριστη μαθήτρια και αποφάσισε ότι η φιλολογία ήταν το αντικείμενο με το οποίο θα ήθελε να εισαχθεί στην Ακαδημαϊκή κοινότητα.

Από τους πρώτους μήνες εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ήταν ενεργό μέλος στη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ συνεχίζοντας μέχρι την απόκτηση του Πτυχίου.

Ερχόμενη στην Αθήνα άρχισε να εργάζεται σε εταιρίες κυρίως σε θέσεις διοικητικών και γραμματειακών καθηκόντων και εν συνεχεία με τον ίδιο ρόλο εντάχθηκε σε εταιρείες υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και αργότερα σε φορείς της Αυτοδιοίκησης. 

Παράλληλα ξεκίνησε την παρακολούθηση σεμιναρίων και προγραμμάτων εξειδίκευσης σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και πλέον είναι φοιτήτρια μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών με εξειδίκευση την Καινοτομία και την Ανάπτυξης.

Είναι Συνεργάτης του Υπουργείου Ανάπτυξης και συγκεκριμένα της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας και συνεχίζει ν’ ασχολείται με την υλοποίηση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων σε προσωπικό επίπεδο. 

Η πολιτική της δράση συνεχίστηκε μετά τη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στην ΟΝΝΕΔ σε κεντρική γραμματεία της παράταξης και πλέον είναι ενεργό μέλος στη Νέα Δημοκρατία, καθώς μετά τις εσωκομματικές εκλογές του 2018 κατάφερε να εκλεγεί Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Νέας Σμύρνης και εν συνεχεία Υπεύθυνη του Γυναικείου Τμήματος, όπου και μένει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μας ακούτε εδώ http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=2380 
και εδώ https://ok-radio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.