Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 21/2/2021, 6:29 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (20 Φεβρουαρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 26,9 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 4,7 γραμμαρίων και 23 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (20 Φεβρουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως και να έχει επιβιβάσει συνολικά 5 αλλοδαπούς με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από την χώρα. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (20 Φεβρουαρίου 2021) το απόγευμα στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.