Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΕ Κιλκίς


Λόγω προσωρινής βλάβης στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της επιδιόρθωσης και αναμένεται να αποκατασταθεί αύριο, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες της Π.Ε. ηλεκτρονικά (μέσω email τα οποία μπορούν να αναζητήσουν στη σελίδα http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=241).

Οι πολίτες που είχαν κάνει προσυνεννόηση και είχαν κλείσει ραντεβού με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας μπορούν να προσέρχονται κανονικά στο κτήριο για την εξυπηρέτησή τους, τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την αποτροπή της διασποράς του COVID-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.