Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Κιλκίς: Εισήγηση με τίτλο "Η ποντιακή διάλεκτος και η διδασκαλία της στον 21ο αιώνα"


Δελτίο τύπου Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων-σεμιναρίων 2020-21 με τίτλο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία-Λαογραφία-Παράδοση-Τέχνη-Πολιτισμός. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην επόμενη εισήγησή μας. Πληροφορίες παρατίθενται παρακάτω:

5η διαδικτυακή εισήγηση με τίτλο 
"Η ποντιακή διάλεκτος και η διδασκαλία της στον 21ο αιώνα: Προκλήσεις και προοπτικές" την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, 18:00-19:00, με προσκεκλημένη εισηγήτρια την κ. Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου (Φιλόλογος, εκπαιδεύτρια ποντιακής διαλέκτου, M.ed. Διδακτική της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας).

Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom, όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την πρόσβασή σας στο zoom meeting: Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/w2QTmJQV3hYWcojJ9 , όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, όνομα στο zoom και e-mail), προκειμένου να σας αποδοθούν οι απαραίτητοι κωδικοί παρακολούθησης για να συμμετέχετε στην τηλε-εισήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου